Duguláselhárító cégünk bemutatása

Cégünk 2000 óta Foglalkozik duguláselhárítással, azaz gépi spirálos és magasnyomásos csőtisztítással, nagy tapasztalattal, lelkiismeretes munkával a megrendelő igényeihez igazodva. A dugulási probléma biztosan kialakult, szakszerű, precíz és higiénikus megoldásra van szükség. A tevékenység elvégzése után a megrendelő részére szakmai jó tanácsokat adok az egész lefolyórendszerrel kapcsolatban. Duguláselhárítás lefolyócsövek tisztítása falbontás nélkül. Professzionális gépekkel, szakaszonként garanciával, igény és lehetőség szerint csőkamerázás ellenőrzéssel Magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek, társasházaknak, lakás szövetkezeteknekBudapest és 60 km-es körzetében 24 órás szolgálat vasárnap és ünnepnapokon is. Alapítónk: Briák Ferenc Ő édesapám az ő egyszemélyes vállalkozásából alakítottuk ki a mai KFT-t, kornak megfelelően rendelkezik cégünk a következő szerszámokkal: Ridgid Kollman gépsorunkal minden típusú dugulást elhárítunk nyomvonal meghatározónkkal bármilyen csövet megtalálunk.

Hívjon most, akár hétvégén is (0-24 gyorsszolgálat): 06 (30) 786-1000

wc duguláselhárítás 0-24

Wc duguláselhárítás

A wc duguláselhárítás nálunk csak 15.000 ft és 35.000 ft között van és semmilyen más költség nem merülhet fel! Reméljük az első pár méteren van a probléma és olcsón megússza és mi mehetünk a következő bajbajutott emberhez.

Mosogató duguláselhárítás 0-24

Mosogató duguláselhárítás

A mosogató dugulás az majdnem ugyan olyan mint a wc mindig szükség van rá és nagyságrendileg ugyan annyiba kerül megcsinálni ha baj van.


Palóösszefolyó duguláselhárítás 0-24

Palóösszefolyó duguláselhárítás

A padlóösszefolyó már egy komolyabb kategória is lehet, de csak főleg ipar telepeken vagy szolgáltatást nyújtó üzletekben. Összeségében nem kell félni mert cégünk bármit meg tud csinálni és ezért mindent megtesz.