Dugulás fajtái / duguláselhárítás módszerei

Ki ne ismerné nagyanyáink, anyáink házi praktikáit, a pumpákat, ecetes, szódás forróvizes leöntéseket a dugulások kiküszöbölésére? Előfordulhat azonban, hogy a baj már olyan nagymértékű, hogy ezek a megoldások sajnos semmit sem használnak. De mit tehetünk ilyenkor? Hacsak nem vízvezeték-szerelő a férjünk, csakis a szakemberek segítségére támaszkodhatunk.

Nagyon sok esetben sajnos az emberek csak az utolsó pillanatban hívnak segítséget, mert azt gondolják, hogy a probléma egyszer majd csak megoldódik. A másik ok, amiért nem fordulnak szakavatott emberekhez, hogy nincsenek tisztában a duguláselhárító cégek áraival, és egyből valamilyen csillagászati összegekre gondolnak, amit majd fizetniük kell azért, hogy problémájuk megoldódjon.

Ez viszont egyáltalán nem így van. Egy felkészült szakembernek van megfelelő képesítése, tapasztalata ezen a területen, és rendelkezik a megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel, melyek a legtöbb háztartásból hiányoznak. A mi feladatunk, hogy a szakértelmet és a korszerű eszközöket ötvözve hatékony megoldást nyújtsunk Önnek dugulásos problémáira.

Kád és zuhanytálca duguláselhárítás házilag:

A legegyszerübb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre.

Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád, vagy a zuhanytálca dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert.

A legegyszerübb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kisérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre.

Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád, vagy a zuhanytálca dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert a :

06 (30) 786-1000 éjjel-nappal hívható számon! Budapest + 60km-es vonzáskörzetében is!

Wc dugulás megszüntetés házilag

A leggyakrabban előforduló probléma a WC dugulás. A dugulás megszüntetése esetében kiváló eszköz a háztartásban megtalálható WC pumpa. Működési elve az, hogy vákuumot idézünk elő vele, így kényszerítjük a helyes irányba a dugulást okozó anyagot. A WC dugulás megszüntetése esetében nem ér sokat a meleg vizes leöntés és a klasszikus lefolyó tisztító szerek sem . Tehát, ha a WC pumpa nem hozza meg a kívánt hatást, akkor WC duguláselhárító szakemberre van szükségünk.

Szódabikarbónára öntött ecettel is próbálkozhatunk.Ilyenkor hab képződik.A szer hatása estétől-reggelig fejti ki a hatását,utána öblítsük le.

Előfordul, hogy a WC dugulás megszüntetése fizikális tárgyak bekerülése miatt házilag nem kivitelezhető – ilyen pl. az illatosító szer, nedves toalettpapír, eü.betétek, tamponok, macskaalom – akkor nincs más lehetőségünk, mint a duguláselhárító szakember kihívása.

Wc dugulás okai lehetnek a következők

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a szakemberek találkoznak a WC-k eldugulása. Az ilyen típusú dugulásnak rengeteg oka lehet, a legtöbbször előforduló azonban a csőbe nem illő, általában véletlenül odakerülő tárgy jelenléte.

wc duguláselhárítás 0-24

Wc duguláselhárítás

A wc duguláselhárítás nálunk csak 15.000 ft és 35.000 ft között van és semmilyen más költség nem merülhet fel! Reméljük az első pár méteren van a probléma és olcsón megússza és mi mehetünk a következő bajbajutott emberhez.

Mosogató duguláselhárítás 0-24

Mosogató duguláselhárítás

A mosogató dugulás az majdnem ugyan olyan mint a wc mindig szükség van rá és nagyságrendileg ugyan annyiba kerül megcsinálni ha baj van.


Palóösszefolyó duguláselhárítás 0-24

Palóösszefolyó duguláselhárítás

A padlóösszefolyó már egy komolyabb kategória is lehet, de csak főleg ipar telepeken vagy szolgáltatást nyújtó üzletekben. Összeségében nem kell félni mert cégünk bármit meg tud csinálni és ezért mindent megtesz.